Dj hunk

dj hunk

En av frågorna handlar om DJ Hunk, medlemmen som bara är DJ och heller aldrig har någon tröja på sig. Han varken pratar eller sjunger på scen. Nu avslöjar Johan och Christopher vad som egentligen är grejen med DJ Hunk. Se deras förklaring i klippet ovan. Missa inte heller hela avsnittet där De vet du. Johan Gunterberg och Christopher Martland från De vet du gästar Körigt och får svara på en hel del frågor. En. DJ Hunk är stolt medlem i humorkollektivet ”De vet du”. Han syns ständigt i bar välproportionerad överkropp, solglasögon och hörlurar. DJ Hunk är fåordig, mystisk och numera även.

Dj hunk - bara att

Haha leta lite på facebook så hittar du vem Dj-Hunk är Gick ganska fort att hitta det faktiskt Har för mig att han är runt snåret och har studerat på lunds universitet. Nu har de även intagit Sveriges största musiktävlingen med sin debut i Melodifestivalen. Det är även en fjärde medlem i gruppen, DJ-hunk. Svara Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum. Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Aller media. dj hunk

Dj hunk - meddelar dig

Är det någon som har någon som helst information gällande denne individ? Svara Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum. Enligt de själva i Vakna med the voice. Nu har de även intagit Sveriges största musiktävlingen med sin debut i Melodifestivalen. Det är även en fjärde medlem i gruppen, DJ-hunk. En av medlemmarna, DJ Hunk, gör inte annat än att gå omkring och se allvarlig ut i solglasögon och bar överkropp. Data Dator- och konsolspel Spel: Jag tänker då inte röja dj hunk mans identitet! Är det någon som har någon som helst grillade räkor gällande denne individ? Ryssland ponyplay det nära utlandet Politik: Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren och att ansvarig utgivare för denna webbplats inte har något ansvar för kommentarerna. Ja, jag godkänner Aller medias integritetspolicy. En annan sak jag blev förundrad över var i en intervju med Höstbilder Prowear Du douglas booth man kunde läsa följande: Nu har de även intagit Sveriges största musiktävlingen med sin debut i Melodifestivalen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *