Harvey weinstein

harvey weinstein

Den amerikanske filmproducenten Harvey Weinstein har länge hört till kategorin Hollywoods mäktigaste inom filmindustrin. Nu har flera kvinnor som har jobbat med honom under åren trätt fram och berättat om sexuella övergrepp och våldtäkter. Nu träder skådespelerskan Lysette Anthony, 54, fram som ännu en i raden av kvinnor, utsatta för övergrepp och sexuella trakasserier av filmmogulen Harvey Weinstein. – Sanningen är att Harvey Weinstein våldtog mig – inte i en hotellsvit med champagne och kaviar på lut – utan mot en klädhängare en grå. Den brittiska skådespelaren Lysette Anthony har sagt till polisen att hon våldtagits av Harvey Weinstein.

Harvey weinstein - Nelly har

Och det var inte sista gången hon träffade Weinstein. Följ oss på Facebook. Nu har flera kvinnor som har jobbat med honom under åren trätt fram och berättat om sexuella övergrepp och våldtäkter. NÖJE 28 november Harvey Weinstein sparkas ut från Oscarsakademin

Harvey weinstein - har

Logga in på Dagens Nyheter För att använda den här funktionen behöver du vara inloggad. Hon flögs till New York för att göra reklam för filmen - och en av de första hon mötte i hotellobbyn var just Harvey Weinstein. Hon var en ung kvinna med skådespelardrömmar. Sågs på lunch i olika hotellsviter när den berömde filmmogulen kom till London. Då drog han upp Argentos kjol och drog isär benen. Det var äckligt, säger hon till Sunday Times. Weinsteins advokat sade upp sig.

Harvey weinstein Video

10 More Famous Men EXPOSED After The Harvey Weinstein Scandal harvey weinstein

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *