Avanza forum

avanza forum

Q3 resultat kr aktie och Q4 enligt vd skulle vara svagare så bör landa någonstans kr, om jag minns rätt var helårsresultat kr aktie och hittils för dem första 9 månader aktier. Nu kommer jag säkert får massor av påhopp om att posta samma info om och om lol om vi behålla dagens. Azzurro skrev att 44 av 45 senaste inlägg var på detta forum varpå du förstärkte att första var Du brukar ju beskylla mig för att besöka forumet trots inga aktier men jag hade lite aktier i detta fram till det började lukta NE lång väg i våras innan det också blev bekräftat trots ihärdigt förnekande här Samt att bolaget. Jag tror inte jag har sagt att du personlig sparka FPC aktieägare när vi ligger på golvet. Jag tror du har en lite för negativt synd om FPCs framtid, men det är mer intressant än en hel del andra i forumet efter som du har en del underlag till vad du påstår, som många som bara skrika vargen kommer hela tiden definitivt inte har.

Avanza forum Video

Mina bästa och sämsta affärer, del 1/2, Avanza Forum i Göteborg

Toledano: Avanza forum

Puma swede lesbian 475
Avanza forum Bostäder karlstad
HARRY HJÖRNE 41

Avanza forum - har allts

Jag struntar i när du "höll på med aktier", du borde lagt tiden på att skriva läsligt i stället. Vänligen kontakta oss på forum placera. Med det sagt tycker jag att trailern var riktigt nice och att de jobbar så jävla nära med Robert Kirkman,. Bolagsvärdet är nu dryga miljoner för ett företag med ca 50 miljoner i kassan,nu lägger undertecknad köpordrar: Besvara 1 Visa diskussion. Aktien är för mycket utspädd på alla NE som ar varit genom åren.

Avanza forum - nedanstende

Men i brist på information från bolaget, så är väl spekulera det enda vi kan göra i nuläget. Har förändrat min syn under helgen efter mycket funderande och jag tror helt enkelt att Starbreeze inte kommer sjunka mkt mer och att köpa runt kronor kommer vara en väldigt bra affär på ett års sikt. Har man gjort en deal? Besvara 0 Visa diskussion. På Avanza använder vi cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Börsen är en konstitution som försörjer sig på andras misslyckande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *