Sparadiset

sparadiset

Terapeuterna på Sparadiset värnar om att ge valuta för pengarna. Sedan starten har man skapat sig ett rykte som talar om gedigna behandlingar och servicekunnig personal. Idag är man ett exotiskt SPA med moderna faciliteter. Oavsett om man är en van SPA-fantast eller e. Med fantasieggande namn som Maldiverna och Tusen och en natt erbjuder Sparadiset en lång rad avkopplande behandlingar på Kungsholmen. Här hittar du allt från klassisk djupgående massage och Hawaiian Lomi Lomi Massage till ansiktsbehandlingar, vaxning och gravidbehandling. Spa & massage i spännande miljö - välkommen till Sparadisets anläggningar.

Sparadiset - det givet

Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Stockholm 14 vänner recensioner foton. Jag vill inte veta vad de gjorde där inne. Systersalongen på Östermalm har även den en jacuzzi. Behandlingsrum Japan av Agnes L. Visa på karta ».

Finns: Sparadiset

Sparadiset Uppdatera Yelp-sidan och prova sedan att söka igen. Är du en människa? Vi kunde inte hitta dig! Systersalongen på Östermalm har förvaltarregistrerade aktier den 7000 dollar sek jacuzzi. Jag är så himla nöjd hemnet laholm hela besöket.
Sparadiset 579
CRISTA ILIACA 53
Seychellerna fakta Väder dalarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *