Darja domratjeva

darja domratjeva

Vitryskan Darja Domratjeva har varit världens bästa skidskytt de senaste åren. Förra säsongen vann hon den totala världscupen, och under OS. Nu har den norske skidskytteikonen Ole Einar Björndalen tröttnat på alla skriverier runt sig själv och flickvännen Darja Domratjeva. – Jag kan. Ole Einar Björndalen och Darja Domratjeva bekräftade att de är ett par och att de väntar barn. Någon som Björn Ferry tog upp i sin bok.

Darja domratjeva - bakpulvret ven

Det hade ju varit trevligt om det som skrivs var i närheten av sanningen, säger Björndalen till VG. Kan hon redan i comebacken utmana Kaisa Mäkäräinen och Gabriela Koukalova? Vitryskan leder nu världscupen med 33 poäng före Mäkäräinen. Efter att fransmännen Pierre-Hugues Herbert och Nicolas Mahut dragit sig ur turneringen ställdes det finsk-australiska paret mot ett sydafrikanskt-amerikanskt reservpar — och avslutade gruppspelet med seger. Mäkäräinen, Domratjeva, Fourcade och Schempp som dominerat världscupen är fortfarande utan medaljer.

Darja domratjeva - Giro

Miraklet uteblev — Mäkäräinen chanslös Den enda av de nio som hade lämnat sin medalj hemma var väl Joensuubon Kaisa Mäkäräinen. Manchester City är som väntat vidare till kvartsfinal i Champions League. Klubben meddelar att man värvat landslagsmittfältaren Julia Tunturi. Mäkäräinen, Domratjeva, Fourcade och Schempp som dominerat världscupen är fortfarande utan medaljer. Ny regel kan ställa till det för Sverige. Virtuaalitilasto ennustaa Suomelle kuutta olympiamitalia — Laukkanen ja Hirvonen "vuoden nousevia tähtiä" Arvostetun tilastopajan raportin mukaan Saksa rohmuaa Pyeongchangin talviolympialaisissa eniten mitaleja. darja domratjeva

Darja domratjeva Video

Ole Einar (42) tok sin VM-medalje nr. 41

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *