Nybyggnation göteborg

nybyggnation göteborg

Derome Mark & Bostad uppför nya hus och bostäder i Göteborg. Se våra nyproduktioner av bostadsrätter och parhus. I Frihamnen planerar vi cirka nya bostadsrätter i Göteborgs centrum. Det blir en ny stadsdel på vattnet med inflyttning Anmäl ditt intresse nu. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum har stor erfarenhet av försäljning av nyproducerade bostäder. Dessa projekt förmedlar vi i Göteborg just nu. Lägenhet i Kviberg, Kvibergs Esplanad på 4 rum och 91 m2. Smakfullt planerat område i härligt utsiktsläge och med närhet till Skärhamn och därmed allehanda service. Projektet på Nymilsgatan går under namnet Flatås Alléer stjärntecken kingsley sarfo en del av den jubileumssatsning som görs inför Göteborgs stads årsjubileum Byggnaderna omsluter en grönskande och trevlig innergård med sittplatser och växtlighet. Vill du inte acceptera nya vårdcentralen filipstad jan jörnmark din webbläsare ställas in så ankare du automatiskt nekar till lagring av cookies eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie. Oavsett vilket område du väljer inom nyproduktion Göteborg så får du ett tryggt och hållbart boende med många valmöjligheter, genomtänkt arkitektur och vackra miljöer. Med ett fantastiskt läge i Krokslätts Fabriker kommer Brf Varptråden att ligga.

Nybyggnation göteborg - kan

I detta projekt finns något för alla; allt från det yngre paret till er som letar efter ett mer bekvämt boende efter flertal år i villa. Projektet på Nymilsgatan går under namnet Flatås Alléer och är en del av den jubileumssatsning som görs inför Göteborgs stads årsjubileum Hildedal, Göteborg Vildapeln Slutsålt. Välkommen till ett nyproducerat kvarter i en av Göteborgs mest grönskande stadsdelar. Lägenhet i Västra Göteborg, Knarrholmen på 3 rum och 54 m2. nybyggnation göteborg

Nybyggnation göteborg - vgskl att

Genom att registrera intresseanmälan får du en köplats till detta bostadsprojekt. I slänten finns det också goda möjligheter för föreningen att i framtiden bygga uteplats med älvsutsikt. En trivsam kombination mellan de moderna bostäderna och de grönskande omgivningarna ger de bästa förutsättningarna för ett levande kvarter med ett bekvämt och aktivt liv. Här bor du mitt i centrum med gröna Krogabäcksparken mellan husen. Lägenhet i Kvarnbyn, Kvarnbytornet på 2 rum och 58 m2.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *