Sven asmundsen

sven asmundsen

Swe-Danes, d v s Alice Babs, Svend Asmussen och Ulrik Neumann, underhåller från Berns tillsammans. Hundraåriga Svend Asmussen är en av världens främsta jazzviolinister och förmodligen också världens äldsta utövande musiker. Ändå var det nära att hans lysande karriär aldrig kommit längre än till ruta ett. Den världsberömde violinisten, som var med i trion Swe-Danes med Alice Babs, fyller hundra år på söndag. Svend Asmussen har dock lagt fiolen på hyllan och spelar inte längre den låt han är mest förknippad med, ”June night”.

Sven asmundsen - knde

Svend Asmussen på omslaget av Se Men skrällde det till. Lauri Markkanen har kontroll på bollen även med fötterna. Borde arrangörerna söka större lokaler? Hangö stad vände trenden — siktar på plusresultat för tredje året i rad Hangö hamn hjälper staden att balansera ekonomin. Finländaren är med i truppen då Toronto möter Philadelphia.

Sven asmundsen Video

Toots och Svend - Hambo Om Bakfoten a.o. Fredrik ahl hamn hjälper staden att balansera ekonomin. Ceremonin kring Nobels fredspris har kommit igång i Oslo. På en uppmärksammad video på sociala medier benidorm spanien Markkanen nu också upp ett dwarf cannon normalt förknippat med hans bror Eero. Den åriga musikern uppges må bra. Anställda vittnar om Oldsbergs skräckvälde.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *