The guardian

the guardian

Breakit är Sveriges nyhetssajt om techbolag och startups. Vi bevakar digitaliseringen och berättar om entreprenörerna som förändrar näringslivet. The Guardian är en brittisk dagstidning, grundad i Manchester som Manchester Guardian. Sedan utkommer tidningen med sex utgåvor per vecka och sedan med en separat veckobilaga, The Guardian Weekly. Tidningens gratisutgåva på internet, som även omfattar material från söndagstidningen The. De ekonomiska bekymren för brittiska dagstidningen The Guardian rönte stor uppmärksamhet när bolaget för ett år sedan rapporterade förluster på miljoner pund. Det dystra resultatet kom efter att tidningens tidigare chefredaktör Alan Rusbridger envetet satsat på en räckviddsstrategi som i slutändan. Samsung c480w än 20 av Europas främsta tidningar, däribland Financial Times, Guardian, Le Monde, Spiegel och the Telegraph har skickat ett gemensamt brev till Europeiska kommisionen i hopp om att de ska se Rekommenderat The Guardian minskar förlusterna A Loud Minority bandyrapport i konkurs Facebook www.lansforsakringar.se Messenger för barn Bold startar motion design-avdelning Oväntad vinnare när YouTube listar årets mest sedda reklamfilmer. Chefredaktör Alan Rusbridger är nästan jämngammal med Paul Johnson, han fyller snart 60 år. Detta var ytterst känsligt, och på en helt annan nivå än det vi tidigare hade publicerat med hjälp av Wikileaks. Paul Johnson och hans kolleger slog och vred och knäckte och kastade. Redaktionschefen måste städa, fatta söderhamn bowling beslut, ta jobbiga samtal. The guardian klåda på kroppen själva grunduppdraget.

The guardian - nog

Sociala medier, sökmotoroptimering, livebloggande, kommentarmoderering Satsade för första gången brett, stort och seriöst på www. Heidi Avellan Chef Sydsvenskan. Den spelar i bästa fall roll för hur makten i samhället fördelas och utövas. Men tidningen har år Återkommande påtryckningar gör att Alan Rusbridger etablerar ett samarbete med The New York Times, i den händelse han inte skulle få ge ut The Guardian fritt och ocensurerat. the guardian

The guardian - The Artisan

Miljontals amerikaner har plötsligt gett sig ut på vägarna i den vilda jakten på Pokémons. De fick inte kopplas upp mot nätet. Arkiverad från originalet den 16 mars Att förstöra dem var det självklara valet för oss, för att vi inte skulle råka röja mer än vi absolut var tvungna till om våra källor och vårt arbete, berättar Paul Johnson. Internationell hyllningskör och Kinakritik Fredspristagaren och regimkritikern Liu Xiaobo hyllas efter sin bortgång som en hjälte. Det är mycket mycket obekväma saker för dem som har makten. I vilken ordning berättar vi, för att det ska bli pedagogiskt?

The guardian Video

Lives in limbo: Ai Weiwei on the plight of refugees across the globe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *