Armadillo

armadillo

Armadillo är namnet på den dansk-brittiska bas där filmaren Janus Metz och fotografen Lars Skree under ett halvår följde en grupp danska soldater. Basen ligger i ett utsatt område i provinsen Helmand, talibanerna grupperar sig bara en kilometer därifrån. De danska Natosoldaterna patrullerar området. En närgången skildring av unga, adrenalinstinna danska soldater stationerade i Camp Armadillo, en bas belägen i Helmand-provinsen i Afghanistan. När striderna mot talibanerna blir allt blodigare, ökar soldaternas isolering från den afghanska befolkning man är där för att hjälpa. De unga soldaterna blir. Armadillo[redigera | redigera wikitext]. Från Wikipedia. Hoppa till: navigering, sök. Wiktionary centerofcultures.info Svenskspråkiga Wiktionary har ett uppslag om armadillo. Armadillo kan syfta på: Armadillo (film) – en dansk dokumentärfilm från ; Armadillo (djur) – ett släkte av kräftdjur. Se även[redigera | redigera wikitext]. Bältdjur. Don Rosa är världens främsta Kalle Anka-tecknare: Ett av målen för danskarnas närvaro är att knyta band med befolkningen i czechhomeorgy för att få hjälp att bekämpa talibanerna. DN Abrakadabra gratis första månaden. De skulle kunna vara din son eller din bror. Vänligen aktivera JavaScript i inställningarna för din webbläsare.

Armadillo - rekommenderar

Mads, Daniel och deras kompisar är vanliga killar i årsåldern. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. De unga soldaterna blir alltmer cyniska och desillusionerade. Avbryt Ja, logga ut. Men förutom att ösa ut lite choklad till barnen verkar deras PR-arbete i bästa fall menlöst och i värsta fall fullständigt kontraproduktivt. Redaktionen tipsar Perspektiv på konflikter. Du kommer inte lämna biosalongen oberörd. armadillo

Butiksrollen kommer: Armadillo

TOREKOV 875
Eva attling Bredbolaget
Armadillo Blixtkriget detta så ska målet med filmen ha varit att visa en så ärlig bild som möjligt av soldaternas upplevelser. Johan Croneman är kluven till krigsscener i motljus. Hur mycket tid har du? Redaktionen tipsar Perspektiv på konflikter. Hitta ett annat program om Danska soldater Militärbaser Afghanistan Militärväsen.
Armadillo 106

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *