Videbynäs

videbynäs

Huvudbyggnaden vid Videbynäs talsherrgård i Gnesta kommun drabbades av en omfattande brand under natten och kommer inte att kunna räddas. – Det är en större fastighet som ramlar ihop nu. Vi begränsar spridningen till intilliggande byggnader, säger Per Wikberg, räddningschef i beredskap vid. Videbynäs skall ej förväxlas med herrgården Vidbynäs i Turinge socken, Nykvarns kommun. Videbynäs är en herrgård i Björnlunda socken, Gnesta kommun. Videbynäs var tidigare en by om två mantal frälse med namnet Videby men blev vid mitten av talet säteri och fick då sitt nuvarande namn. Under lång tid låg det. Videbynäs herrgård i brand. Lyssna. TT. | Huvudbyggnaden vid Videbynäs talsherrgård drabbades av en omfattande brand under natten och kommer inte att kunna räddas. Det är en större fastighet som ramlar ihop nu. Vi begränsar spridningen till intilliggande byggnader, säger Per Wikberg.

Videbynäs - september ppnade

Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Under natten koncentrerades räddningstjänstens arbete på att skydda omgivningen. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. En granne hade sett ett kraftigt ljussken på långt håll och trodde först att det rörde sig om en mindre skogsbrand. Polisen rubricerar i nuläget ärendet som mordbrand och en teknisk undersökning kommer att genomföras så snart det blir möjligt. Vi begränsar spridningen till intilliggande byggnader, sade Per Wikberg, räddningschef i beredskap vid räddningstjänsten, till TT vid tre-tiden natten mot söndag. Gå till App Store. videbynäs

Videbynäs - silverbestick eller

Du använder en gammal version av DN-appen. Dela på Facebook Dela på Twitter Maila. Logga in eller Skapa konto. Under natten koncentrerades räddningstjänstens arbete på att skydda omgivningen. Du behöver uppgradera ditt konto Du har ett gratiskonto.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *